Optimering af SEO: Teknisk SEO, Content building & Linkbuilding

Hvad laver en SEO konsulent?

Med udgangspunkt i en SEO GAP-analyse vil en SEO-konsulent optimere dit website, så det opfylder dine brugeres behov. Google's søgemaskine kan også opfattes som en "bruger". Ved at optimerere mod dine brugere, gør du det også mod Google's søgemaskine.

Hjælp Google - Kend dine kunder

Du skal kende dine kunder og deres behov, for at kunne give dem den information de har brug for, for at kunne løse deres behov/problem. Her er det, at du skal forstå at søgningerne sjældent er på specifikke produkter, men oftere er på det problem/behov kunden ønsker løst. Som SEO konsulent, hjælper jeg dig med forståelse.

Google's retningslinjer for webmasters

“Google kan nemmere finde, indeksere og rangere dit website, hvis du følger de generelle retningslinjer”. Google har mange andre retningslinjer, og der er meget at holde styr på som webmaster. Og ikke mindst at holde sig opdateret på, da der ofte sker ændringer. Dette kan du trygt overlade til en SEO konsulent.

Søgeord (keywords)

Når du kender din virksomhed, dine produkter og dine kunder, skal du have lavet noget relevant indhold på dit website. Indholdet skal signalere til Google, at dette “emne” er relevant, derfor skal det også indeholde dit søgeord /søgefrase i en sådan grad, at Google ikke er i tvivl om hvad dit website handler om. Dette kaldes SEO-optimering af dit indhold.

Hvad er søgemaskineoptimering (SEO)?

Søgemaskineoptimering, også kendt som SEO, er en proces, der involverer en række forskellige faktorer. Jo flere af disse faktorer, du kan optimere bedre end dine konkurrenter, jo højere vil din samlede SEO-score være. Dette kan øge sandsynligheden for, at dit website vil vises øverst i Googles organiske søgeresultater for relevante søgeord.

Google beskriver SEO som en proces, der involverer små ændringer på forskellige områder af dit website. Selvom disse ændringer kan virke ubetydelige, når de ses individuelt, kan de have en betydelig effekt, når de kombineres med andre optimeringer.

Som SEO-konsulent fokuserer jeg på tre primære SEO-discipliner for at optimere dit website:

  1. Teknisk SEO: Dette inkluderer optimering af hele dit website, herunder hastighed, fejlrettelser, mobiloptimering og URL-struktur.

  2. Content building: Dette omfatter optimering af enkelte sider på dit website, såsom indhold og brugervenlighed. Læs mere om content building her.

  3. Linkbuilding: Dette indebærer at skaffe relevante eksterne links til dit website. Læs mere om linkbuilding.

Ved at fokusere på disse discipliner kan jeg hjælpe med at forbedre din samlede SEO-score og øge synligheden af dit website i søgeresultaterne.

SEO-konsulent

Har du brug for en SEO konsulent?

Som SEO konsulent kan jeg hjælpe dig, ved bl.a at:

  • strukturere dit website så både brugere og søgemaskiner bedre kan forstå dit indhold
  • optimere dit website i prioriteret rækkefølge. SEO er omfattende og det kan være svært at vide, hvor du skal starte
  • sikre at du overholder Googles retningslinjer for webmastere, og derved undgår at blive straffet af Google og potentielt ryge helt ud af Googles indeks
  • gøre dit website hurtigere og mere brugervenligt